esmaspäev, 8. veebruar 2016

MIKS LASTEL AIA TAGA EI OLE SABA, EI OLE SABA.....

... nii  võiks mõelda  ahv loomaaias lapsi nähes.
Täna oli meil kõigil võimalus olla saba ja sarvedega või siis kroonide ja maskidega. Toimus traditsiooniline  Alasniidu Lasteaia karneval, seekord tähistasime ahviaasta algust.

Enne karnevalile minekut tähistasime Liisi 6 sünnipäeva traditsioonilise sünnipäevaringiga laulu ja  heade soovidega.

  

Saalis võtsid meid vastu ahv  Urve ja leopard Anne.  Nad küsisid lastelt, mis aasta algab ja milline on ahv. Vallatu, ulakas, kiire, armas-selline võiks tulla siis ka tulevane aasta!







Tantsisime saba ja kõrvad  soojaks tervitustantsuga. Et oleks näha, kes  kõik peole on tulnud, tegime suure ringi ja näitasime ennast teistele.






Vihmametsa slaidide vahel tulid ekraanil meile külla ahvitüdrukud, kes õpetasid dzunglitantsu. Saime näitliku õpetuse saatel liigutusi järgi teha ja õppida selgeks lõbusa ahvitantsu.






Seejärel läks limbotralliks.  Soojaks said lapsed teha end lihtsalt nööri alt läbi jooksmisega, kuid siis läks tõsiseks limbotamiseks.








Osavamad panid lausa põlved maha ja tulid nii nööri alt läbi





Suure trallitamise järel kulus väike puhkus marjaks ära ja seda nautisime võrratu slaidiprogrammiga, mis tutvustas meile erinevaid ahve ja nende elukohti.





Peale tralli ja tantsu saime kiiruse ja osavuse proovile panna ning teatejooksuga endale maitsva  banaani korvist krahmata.


Istusime maha ja kõik said näitliku õpetuse saatel oma banaanid avada ja turgutavat vahepala nautida.










Karneval lõppes vihmametsa muusika ja kaunite vaadete saatel. Ühisfoto mälestuseks ja ahviaasta võis pidulikult alata!



LÕBUSAT AHVIAASTAT KÕIGILE!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar